עונג שבת

עונג שבת הוא תפריט המסעדה כולו (למעט מנות המסומנות בכוכבית ודורשות תוספת תשלום), בוחר כל סועד מה המנה הראשונה ומה המנה העיקרית. הקינוח עלינו.

*ישנה אפשרות לקחת תפריט רגיל לפי המחירים המעודכנים בתפריט זה וחלים בשישי ערב ושבת צהריים

מחיר לסועד 145 ₪

מחיר ארוחת ילדים 52 ₪ (*גילאי 3-10 )

פוקצ'ה שמן זית 28
פוקצ'ה מתנור האבן שלנו מוגשת עם
שמן זית כתית מעולה ובלסמי

לחמעג'ון בנוסח הרי הלבנון 42
אפוי בתנור אבן, בשר בקר טחון וצנוברים,
בניחוח קינמון, מוגש בליווי טחינה

סלט פטוש 56
שפע ירקות מגן הירק שלנו חתוכים גס עם נענע, פטרוזיליה, בצל ירוק, בצל סגול וגבינת פטה, מוגש בתוך פיתה דרוזית

חציל גינה שרוף באש 42
חציל מגן הירק בטעם של פעם,
טחינה ישראלית, סלסלת עגבניות טרייה
מהגינה ושמן זית כתית

כרובית מטוגנת 42
בציפוי פריך, טחינה ישראלית, סלסת עגבניות ועשבי תיבול

סלט ארטישוק 56
לבבות ארטישוק בטאבון, לבבות חסה רומית,
שעועית ירוקה, ויניגרט הדרים מעודן,
גבינת פטה וקריספי בטטה

סופלה פטריות 52
ממולא גבינת עזים מהמשק, מוגש עם קרם רג'יאנו ארומטי

סביצ'ה דג ים 58 (תוספת 10 ₪ לעונג שבת)
לקט פלפלים צבעוניים, צ'ימיצ'ורי לימוני
על יוגורט בתיבול עדין של סומק

קרפצ'יו פילה בקר 58
עם נגיעת שמן זית, בלסמי, עלי רוקט טריים ופרמז'ן, מוגש לצד טוסטונים פריכים.

פטוצ'יני אלי אוליו 76
פטוצ'יני טרי עם שום, עשבי תיבול, עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה על בסיס שמן זית כתית

פיש & צ'יפס 78
נתחי פילה דג קוד בציפוי פריך כמו בלונדון, מוגש עם פוטטוס ורטבים : איולי צ'יפוטלה ואיולי שום

פילה סלמון נהרות 98
פילה דג סלמון ברוטב ציזיקי עם
ירקות צלויים מגן הירק בתנור האבן הלוהט

פילה דניס על גריל פחמים 122
(תוספת 20 ₪ לעונג שבת)
בתוספת שעועית ירוקה ורוטב לימוני

המבורגר אנטריקוט משובח 79
250 גר' של בשר אנטריקוט
בלחמנייה עם פרוסות עגבנייה,
בצל סגול וקורנישונים בתוספת צ'יפס

פרגית בצ'ילי ומרסלה 78
פרגית צלויה במרינדה של צ'ילי עדין
ומרסלה על מצע קרם פירה

דג ים שלם 126 (תוספת 20 ₪ לעונג שבת)
דג צרוב ואפוי עם ירקות מהגינה בטאבון האבן

כבדי עוף מתקתקים 89
כבדי עוף ברוטב קסיס עדין,
בצל מקורמל בעישון קל,
על מצע קרם פירה

סטייק אנטריקוט מיושן 152 (תוספת 20 ₪
לעונג שבת)
300 גר' נתח אנטריקוט עסיסי ברוטב יין,
צלוי על הגריל. מוגש לצד פירה מדורה

פפרדלה ראגו 84
בשר משובח בבישול איטי בציר בקר,
עגבניות שרופות בטאבון ובזיליקום

ניוקי חמאת עגבניות 78
צרוב בחמאת עגבניות, שום, טימין,
פרחי ברוקולי, ציר ירקות, נגיעת שמנת
ועירית טרייה מעל

ממולאים מגן הירק האורגני של מקום בלב 74
מיקס ממולאים מגן הירק ברוטב עגבניות.

28 Olive Oil Focaccia 

Focaccia from our stone oven served

with olive oil and balsamic

Lachmajoun 42

Homemade pastry topped with minced beef and pine nuts and cinnamon, served with tehina

Fatush Salad 56

Sliced Vegetables from our vegetable garden with mint, parsley, green and red onion and feta cheese

Served in Druze pita

Roasted Garden Eggplant 42

Taste from the past, a garden eggplant

with Israeli tehina, fresh tomato salsa

and virgin olive oil

fried cauliflower 42

with Israeli tahini fresh tomato salsa and herbs

Artichoke Salad 56

Roasted artichoke hearts, hearts of Roman

lettuce, green beans, refined citrus vinaigrette,

feta cheese and crispy potato chips

Mushrooms Souffle 52

Stuffed with goat cheese and mushrooms

served with aromatic Reggiano cream

Sea Fish Ceviche 58 (plus 10 NIS for Oneg Shabbat)

Colored peppers, lemon chimichurri,

On yogurt with a gentle blend of sumac

Beef Fillet Carpaccio 58

With a touch of olive oil, balsamic vinegar,

Fresh arugula leaves and parmesan,

served with crispy toast

Fettuccini Aglio e Olio 76 

Fresh fettuccini with virgin olive oil, garlic sundried tomatoes, black olives and garden herbs

Fish & Chips 78 

Cod fillet, crispy coated like in London, served

with wedges and dips: chipotle aioli and garlic aioli

River Salmon Fillet 98

Salmon fillet with tzatziki sauce with roasted vegetables from our vegetable garden

Fillet of Sea Bream on a Charcoal Grill 122

(plus 20 NIS for Oneg Shabbat)

With green beans and lemon sauce

Prime Entrecote Burger 79

250 g of entrecote

In a roll with tomato slices,

Red onion and pickles, plus French fries

Spring Chicken in Chili and Marsala 78

Roasted spring chicken in a mild chili marinade

and Marsala wine, on a bed of mashed potatoes

Sea Fish 126 (plus 20 NIS for Oneg Shabbat)

Catch of the day, baked with vegetables

Chicken Liver 89

Chicken livers in a delicate cassis sauce and grilled onion with light smoking, on a bed of creamy mashed potatoes

Entrecote Steak 152 (plus 20 NIS for Oneg Shabbat)

300 gr. A juicy entrecote slice in a red wine sauce, grilled and served with creamy mashed potato

Pappardelle Ragu 84 

Fine meat cooked slowly in beef stew,

taboon baked tomatoes and basil

Tomato Butter Gnocchi 78

Roasted with tomato butter, garlic, thyme,

broccoli flowers, vegetable stock, fresh chives and touch of cream

Stuffed Organic Garden Vegetable 74

A mix of green vegetables with a tomato sauce